Descarca Remi

Citiţi această pagină cu instrucţiuni pentru a descărca software-ul Remi la computer, rapid şi în condiţii de siguranţă. Click aici pentru a începe descărcarea Remi acum.

Vino si ia 5$ cadou – fara depunere, fara risk!

Descarca va dura câteva minute şi se va instala jocul pe computer

1. Faceţi clic pe “Run” pentru a continua.

2. O noua fereastra se va deschide. Click pe butonul ‘Deschidere’ (Open)

3. O fereastra cu Avertizarea de Siguranta se va deschide. Click pe butonul ’Run’ pentru a continua.

4. Fereastra ‘Setup’ se va deschide. Urmeaza instructiunile si dati click pe ‘Urmatorul’ (Next).

5. Fereastra ‘Licenta Program’ se va deschide. Revedeti intelegerea. Dati click pe  butonul ’Eu Accept’ (I Accept) pentru a continua.

6. Click pe butonul ‘Instalare’ (Install) pentru a instala softul RummyRoyal pe calculatorul tau.

7. Cand incepe procesul de Instalare, vei vedea urmatorul afis pe ecran:

8. De indata ce instalarea s-a incheiat, vei fi anuntat printr-o fereastra de confirmare. Verifica, Lanseaza RummyRoyal si apasa butonul ’Terminare’ (Finish).

9. Creaza-ti propriul cont RummyRoyal si ia parte la actiune.

In cazul in care intalniti dificultati, contacta-ti centru nostru de support la – admin -at- play-win-rummy -dot- com

Remi Online

Frumusetea jocului Remi sta in diversitatea tacticilor pe care le poti aborda ca sa castigi. Desigur ca, in functie de tipul de joc pe care il alegi, majoritatea strategiilor difera. Cu toate acestea exista cateva reguli simple si utile ce te pot ajuta sa-ti ingenunchezi adversarii la Remi online. Iata regulile de aur ce te ajuta sa invingi la acest joc:


1.    Flexibilitate. Jocul de Remi online presupune din partea jucatorului,
pe langa cunoasterea perfecta a regulamentului de joc, adaptabilitate si abilitatea de a-ti schimba tactica in functie de jocul adversarilor. Daca ramai la aceeasi strategie, vei observa foarte curand ca ceilalti jucatori vor profita de asta, incercand sa te invinga.


2.    Empatie. Este evident ca, la Remi online,
felul cum iti organizezi cartile sau piesele este esential, dar la fel de important este sa incerci in fiecare clipa sa intelegi cum joaca ceilalti. Trebuie sa-ti pastrezi spiritul de atentie sporit, ca sa fii sigur ca intelegi cum actioneaza sau reactioneaza un jucator.
3.    Cauta echitatea. Nu da niciodata ceva fara a primi altceva in schimb. Acesta regula de baza din negociere se aplica perfect pe jocul Remi online. Daca te hotarasti sa faci un sacrificiu ca sa obtii mai tarziu un avantaj (o pozitie mai buna sau puncte mai multe), nu uita sa pui in balanta cele doua parti si sa analizezi cu atentie variantele pe care le ai. Regulamentul iti permite o mare varietate de strategii, asa ca profita de ele pana la ultima. In cele din urma, aceasta miscare continua dintre ce dai si ce primesti te va rasplati.
4.    Gandeste structural. Cand joci Remi online, nu ai posibilitatea sa observi reactiile fizice ale jucatorilor, de care te-ai invatat sa profiti la Remi, asa ca trebuie sa elaborezi strategii alternative ca sa reusesti. Foloseste tactici care se leaga unele de altele (construieste suite si/sau formatii in functie de cartile celorlalti, nu-i ajuta decat daca este in beneficiul tau si, in orice caz, ajuta-i pe rand incercand sa ii derutezi cat mai mult). Poti aplica acest principiu in fiecare joc nou, dar schimba-i variabilele pentru a-ti spori sansele de castig. Click aici ca sa joci.


5.    Strategie si stil.
Remi online a fost dezvoltat pentru a te ajuta in lupta impotriva adversarilor tai. Profita de asta. Elaboreaza-ti propria strategie, adaugand stilul tau unic. Daca cele doua se completeaza, vei fi invingator.
Regulamentul este atat de bine gandit incat orice joc de Remi online se transforma intr-o experienta noua. Ceea ce pare, pentru incepatori, repetitiv si standardizat, se va dovedi in timp o resursa continua de provocare a abilitatilor tale strategice, iar la Remi online acest lucru este mai simplu ca niciodata. Ce face jocul mai atractiv decat alte jocuri este pe de o parte usurinta cu care inveti si aplici regulamentul si apoi creativitatea de care trebuie sa dai dovada ca sa ajungi un adversar periculos. Acesti cativa pasi simpli aplicati in ordinea descrisa mai sus si tinand cont de variatiile care apar de la un joc la altul te vor ajuta sa ajungi sa joci ca un profesionist.